Napíš nám   Zavolaj nám

Keď sa nás niekto pýta, kedy je najlepší týždeň na výlet na Zrće, tak je takmer nemožné odpovedať. Záleží od veľa faktorov. A iba jedným z nich je aj program (lineup) v kluboch. Ak ti je jedno, kedy ktorý týždeň počas leta vyrazíš, či už s partiou alebo aj sám, môžeš si vybrať aj podľa programu. Program klubov na pláži Zrće aktualizujeme a dopĺňame na tejto stránke hneď ako ich priebežne zverejňujú organizátori akcií a festivalov. (Čítať ďaľej)

Predstavujem vám naše ubytovacie kapacity na leto na Zrće. Neváhajte ma kontaktovať s akýmkoľvek dopytom aj mimo našu ponuku na info@partybus.sk. (Čítať ďaľej)

Chorvátsko (spolu s viacerými ďalšími krajinami EU) je pre Slovákov a Čechov od 1.7.2021 stále otvorené, ale s malou zmenou už aj nabieha Chorvátsko na systém takzvaných "Green passov". Kluby na Zrće sú plne prístupné v bežných časoch tiež na základe Green passu - respektíve dajú vám po kontrole passu pásku na 5 dňový vstup bez kontroly. Pre neočkovaní je pripravená možnosť otestovať sa antigénovým testom priamo v Novalji za IBA 15 € a dostanú tiež 5 dňový vstup do klubov na Zrće! (Čítať ďaľej)

Ráb - Závratnica - Paklenica - Zrmanja - Zadar - Nin ... (Čítať ďaľej)

Predstavujem vám naše apartmánové domy. Neváhajte ma kontaktovať s akýmkoľvek dopytom aj mimo našu ponuku na info@partybus.sk. (Čítať ďaľej)

Pláž Zrće každoročne navštevujú desaťtisíce mladých ľudí z viac ako 70 krajín sveta, z každého kontinentu. Každý rok v lete môžeš zažiť v 6 openair kluboch (Papaya, Aquarius, Kalypso, Noa, Nomad, Rocks) priamo na pláži špičkový lineup so svetovými DJs. Okrem toho zábava na pláži spojená s kúpaním a relaxom v mori prebieha takmer nonstop aj vo viacerých originálnych menších plážových baroch. (Čítať ďaľej)

Chorvátsko (spolu s viacerými ďalšími krajinami EU) je pre Slovákov a Čechov od 1.6.2020 oficiálne konečne znovu otvorené bez akýchkoľvek obmedzení - pričom od stredy 10.6.2020 sa zrušila aj posledná prekážka cestovania na dovolenku k moru - povinná karanténa po návrate. Kluby na Zrće postupne začali otvárať svoje brány: klub NOA otvoril ako prvý 10.6., klub Papaya štartuje plnú prevádzku od začiatku júla! (Čítať ďaľej)

Slnko nad Zrće

Na ostrove Pag, kde sa nachádza aj známa párty pláž Zrće, ukončujú DJs svoje sety až s východom slnka. Toto fantastické divadlo si ťažko môžete užiť ešte niekde inde v Európe. (Čítať ďaľej)

Ostrov Pag, podobne ako mnohé iné chorvátske ostrovy, je známy priezračnou vodou Jadranského mora a takzvanými piesčitými plážami, čo v praxi spravidla znamená s jemným štrkom až pieskom. Je všeobecne známe, že Chorvátsko nie je typické pieskom pri mori a aj tu platí, že keď je niektorá pláž piesčitá, tak spravidla len na malom úseku, ale inak je tam viac alebo menej jemný štrk, po ktorom sa ale príjemne chodí. (Čítať ďaľej)

Letnú sezónu 2020 naďalej ponúkame, pripravujeme a plánujeme realizovať bez zmeny. (Čítať ďaľej)

Novšie príspevky
Tento web používa súbory cookie. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Jeho odvolanie nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pre jeho odvolaním. Podmienky použitia a rozsah spracúvania osobných údajov.
Zmeniť nastavenia pre súbory cookie