Napíš nám   Zavolaj nám

Aktuálne sa priebežne aktualizuje program na Zrće. Kluby budú uz otvorené v júly a auguste, klub Noa na Zrće a Cocomo v Novalji otvorili už 10. júla. (Čítať ďaľej)

Letná 5-7-dňová dovolenka partybusom na legendárnu chorvátsku pláž Zrće na ostrove Pag vrátane ubytovania v spolupráci s klubom Papaya! Slnko, hudba, relax, bazénovice v kluboch na pláži Zrće, pártyloď, nočné párties do východu slnka a to všetko v partii, s ktorou sa zoznámiš už po ceste v pártybuse! Tento rok sme rozšírili ponuku aj o apartmány s bazénom! (Čítať ďaľej)

Predstavujem vám naše apartmánové domy. Tento rok sme rozšírili ponuku pre našich klientov, ktorí s nami chodia na Zrće aj o ubytovanie v domoch s bazénom. (Čítať ďaľej)

Vyplň a odošli nasledovný formulár, môžeš doplniť aj meno a priezvisko - a 31.6.2019 vylosujeme 2 výhercov kompletného zájazdu na Zrće v lete 2019, preto vtedy sleduj svoj email alebo náš Facebook. (Čítať ďaľej)

Syndróm vyhorenia sa objavuje u stále väčšieho počtu ľudí. Ľudiaprestávajú zvládať záťaž, ak predtým boli na výkonných, často manažérskychpozíciách. Odráža sa na nich, že desať rokov pracovali desať až 12 hodín denne,mali málo dovoleniek, odpočinku. Keď dlhodobo idú pod takouto záťažou, jednéhodňa organizmus vypne. Priemerne sa to stáva už od 35 až 40 rokov! (Čítať ďaľej)

Partybus zoznamka

Kde všade máte možnosť zoznámit sa? Vpodstate kdekoľvek, ale nie je to vôbec jednoduché. Čo je ale jednoduché je zoznámiť sa cestou v pártybuse na nejakú párty a ešte dokonalejšie ísť pártybusom v lete k moru na týždeň na takzvanú párty dovolenku na Zrće! (Čítať ďaľej)

Aj keď vyrazíš v lete na pártydovolenku na Zrće môžeš zažiť na jeden večer neskutočnú romantiku! Každoročne posledný júlový turnus vyrazíme aspoň na jeden večer loďou z Pagu do mesta Ráb na jedinečný stredoveký festival! (Čítať ďaľej)

Letní 4-9-denní dovolená pártybusem nebo vlastním autem na legendarní 'chorvatskou Ibizu' - pláž Zrće na ostrove Pag, včetne ubytování ve spolupráci s nejznámějším plážovým klubem Papaya! (Čítať ďaľej)

Letná 4-9-dňová dovolenka partybusom na legendárnu chorvátsku pláž Zrće na ostrove Pag vrátane ubytovania v spolupráci s klubom Papaya! Slnko, relax, afterbeach pool párties, moodmaker, pártyloď, nočné párties do východu slnka a to všetko v partii, s ktorou sa zoznámiš už po ceste v pártybuse! (Čítať ďaľej)

Asi najlepšie miesto na originánu rozlúčku so slobodou je výlet na párty pláž Zrće. Ak vám vyjde termín rozlúčky so slobodou práve na letné mesiace, tak nie je nad čím váhať a vyberte si ktorýkoľvek týždeň s nami alebo vyrazte aspoň na 3 noci s odchodom 11.7. o 23:00 a návratom v pondelok večer. (Čítať ďaľej)

Tento web používa súbory cookie. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Jeho odvolanie nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pre jeho odvolaním. Podmienky použitia a rozsah spracúvania osobných údajov.
Zmeniť nastavenia pre súbory cookie