Napíš nám   Zavolaj nám

Pláž Zrće každoročne navštevujú desaťtisíce mladých ľudí z viac ako 70 krajín sveta, z každého kontinentu. Každý rok v lete môžeš zažiť v 4 hlavných openair kluboch (Papaya, Aquarius, Kalypso, Noa) priamo na pláži špičkový lineup so svetovými DJs. Okrem toho zábava na pláži spojená s kúpaním a relaxom v mori prebieha takmer nonstop aj vo viacerých originálnych menších plážových baroch. (Čítať ďaľej)

Toto leto vás čakajú počas našich týždenných turnusov na Zrće nové aktivity a súťaže, ktoré bude mať na starosti tzv. moodmaker týždňa! Aktivity si bude vymýšlať podľa toho, aká partia sa v každom turnuse zídete alebo akú si vytvoríte počas cesty. Odhadne si vás už na palube, kde vás bude sprevádzať aj ako stevard cestou na Zrće aj cestou domov. (Čítať ďaľej)

Vyber si! ;) (Čítať ďaľej)

Na Instagrame a Facebooku sme pre vás pripravili hneď 3 súťaže o 3x 2 vstupenky na najúspešnejší a najväčší festival na Zrće - Black Sheep Festival 2018. Tento festival sa koná 4 noci, vo všetkých 4 najväčších kluboch na Zrće (Papaya, Aquarius, Kalypso a Noa) s nadupaným programom. (Čítať ďaľej)

Po dlhom čakaní sa Sensation vracia 23. júna 2018 do pražskej O2 areny s úplne novou show! (Čítať ďaľej)

Celkom nový web Partybus.sk je konečne online! Ešte dolaďujeme niektoré posledné technické drobnosti a funkcie (fáza 1), do konca roku 2018 tu plánujeme veľa nového. (Čítať ďaľej)

Staršie príspevky
Tento web používa súbory cookie. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Jeho odvolanie nemá vplyv na zákonnosť spracúvania pre jeho odvolaním. Podmienky použitia a rozsah spracúvania osobných údajov.
Zmeniť nastavenia pre súbory cookie